Appareils et accessoires
Flatbread met peer en geitenkaas
Prép. 25min
Total 3h
6 porties
Ingrédients
Deeg
-
olijfolie plus extra om in te vetten15 g
-
water110 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist10 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven200 g
-
zout½ tl
Topping
-
peren (bijv. Conference of Comice)3
-
citroen alleen sap1
-
geitenkaas zacht (bv. Chavroux®)225 g
-
slagroom (ong. 48% vet)80 g
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak2 snuifjes
-
walnoten, gehalveerd (optionnel)1 - 2 el
-
honing2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
11.7 g
Calories
1632 kJ /
390 kcal
Lipides
20.3 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Fruit ijs
5min
Shakshuka
50min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3h 45min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2h
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Groentepannenkoekjes
20min
Pesto met basilicum
5min