Appareils et accessoires
Zomerse trifle van ricotta en bessen
Prép. 10min
Total 30min
6 porties
Ingrédients
-
suiker90 - 120 g
-
geraspte citroenschil witte delen verwijderd, in stukken, en iets meer als afwerking10 g
-
ricotta250 g
-
volle yoghurt100 g
-
melk400 g
-
gierstkorrels80 g
-
1 tl vanillesuikernatuurlijk vanille-extract1 tl
-
gemengde verse bessen300 g
-
verse muntblaadjes (optionnel) als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
78 mg
Protides
9.4 g
Calories
1147.9 kJ /
274.4 kcal
Lipides
9 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
5.3 g
Glucides
40.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Aan tafel in 30 minuten
12 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Sojabolognese
40min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Panna cotta
6h 15min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Hongaarse champignonsoep
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min