Appareils et accessoires
Sous-vide Teriyaki Zalm
Prép. 20min
Total 1h 20min
4 porties
Ingrédients
-
teriyaki saus75 g
-
sesamzaad40 g
-
verse zalmfilets (ong. 150 g / stuk)4
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1450 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
95 mg
Protides
33 g
Calories
1650 kJ /
394 kcal
Lipides
26 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sous-vide koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Spareribs met glazuur van appel en honing
No ratings
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
No ratings
All-in-one kip cacciatore
2 h 45 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 h 45 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
No ratings
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 h 45 min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 h 25 min
Runderpastei met bier
1 h 40 min
Crumble met peren en crème van ricotta
1 h
Pistache Crème Brûlée
No ratings
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 h 20 min