Appareils et accessoires
Pastasalade met forel en groenten
Prép. 20min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
water1000 g
-
witte wijn200 g
-
sinaasappelsap vers geperst100 g
-
zout1 ½ tl
-
400 g zalmfilet, vers, ontveldforel filet, vers, zonder vel400 g
-
bevroren doperwten200 g
-
korte gedroogde pasta (bijv. mezze penne rigate), 10 minuten kooktijd240 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
teentje knoflook1
-
kappertjes, gezouten afgespoeld30 g
-
olijven, zwart80 g
-
kerstomaten in helften of kwarten gesneden350 g
-
gemalen zwarte peper (optionnel)1 snuifje
-
citroensap (optionnel)10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
21 g
Calories
1497 kJ /
357 kcal
Lipides
14 g
Fibre
5.8 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het basiskookboek
174 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Pas d’évaluation
Citroenijs
8h 30min
Sinaasappel-currydressing
10min
Abrikozen ketchup
Pas d’évaluation
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Pas d’évaluation
Citroenslush met champagne
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Pas d’évaluation
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Pasta in tomatensaus met chorizo
35min
Groentensaus voor pasta
40min