Appareils et accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Prép. 35min
Total 1h 5min
3 porties
Ingrédients
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1644 kJ /
392 kcal
Lipides
22 g
Fibre
9.2 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 Min
Multi-inzetbaar | Gehaktballetjes met linguine en tomaat / met noedelsoep / met Griekse salade
1 Std. 30 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Rode bietensalade
10 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 Min
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 Std.
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 Min
Veelzijdige stevige soep
50 Min