Appareils et accessoires
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
Prép. 10min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
water1750 g
-
pruimtomaten6
-
aubergines (1-2 stukken)500 g
-
verse mozzarella (2 bollen)250 g
-
gerookte zalm (120-130 g)6 sneetjes
-
volle yoghurt1
-
mosterd1 tl
-
extra vergine olijfolie20 g
-
verse basilicumbladeren als garnering6
-
amandel, geschaafd geroosterd, als garnering30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.09 g
Calories
1074 kJ /
257 kcal
Lipides
18.14 g
Fibre
2.52 g
Glucides
6.36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekker en licht
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 Min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 Std. 10 Min
Caipirinha van mango
5 Min
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Spaghetti muffins
55 Min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 Min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Siciliaanse Garnalensalade
40 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1 Std. 20 Min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Keine Bewertungen