Appareils et accessoires
Rode bietensoep met kruidenknoedels
Prép. 35min
Total 1h 10min
6 porties
Ingrédients
Kruidenknoedels
-
gemengde verse kruiden (bv. basilicum, peterselie, wilde knoflook, kervel), enkel de blaadjes10 - 15 g
-
melk200 g
-
boter in stukken60 g
-
zout¾ tl
-
gemalen nootmuskaat (optionnel)¼ tl
-
griesmeel150 g
-
boter plus extra om in te vetten
-
ei1
Rode bietensoep
-
500 g gekookte rode bieten, in stukkenrauwe rode bieten gepeld, in stukken500 g
-
water700 g
-
witte wijn150 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt2 volle tl
-
bloem25 g
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
room100 g
-
witte wijnazijn (optionnel)1 el
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
7 g
Calories
1386 kJ /
331 kcal
Lipides
17 g
Fibre
4 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Warme salade met boerenkool, witte bonen, noten en gojibessen
40 Min
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Vegetarische bruine rijst
40 Min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Soja-bolognese met courgette noedels
50 Min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Keine Bewertungen
Hummus van rode biet
10 Min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 Std. 15 Min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 Std.
Veelzijdige stevige soep
50 Min
Gembersoep met rode paprika
50 Min