Appareils et accessoires
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 porties
Ingrédients
-
olijfolie40 g
-
varkensvlees zonder pezen en botten, in blokjes (6 x 4 cm)600 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper2 snuifje
-
rode ui in partjes150 g
-
rijpe tomaten in stukken200 g
-
1 - 2 verse jalapeñopepertjes, zaadlijsten verwijderd, in ringetjesjalapeño peper, uit blik20 - 30 g
-
rode paprika in stukken (2 cm)120 g
-
groene paprika in stukken (2 cm)120 g
-
zwarte bonen, gehele, uit blik uitgelekt250 g
-
tomatenpuree30 g
-
water100 g
-
1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)kippenbouillonpasta, huisgemaakt½ tl
-
avocado's2
-
maïstortilla's6
-
zure room100 g
-
verse koriander4 el
-
limoen in partjes1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porties
Protides
29 g
Calories
1875 kJ /
446 kcal
Lipides
23 g
Fibre
8.2 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Beef laab
1 Std. 5 Min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 Min
Curryworst en linzen
1 Std.
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 Min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 Min
Rundsburgers met kaasvulling
40 Min
Viscurry
35 Min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 Min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Couscous met lam en groenten
50 Min