Appareils et accessoires
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
Prép. 10min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
water500 g
-
rode bieten in stukken400 g
-
aardappelen in stukken200 g
-
eendenborstfilets vel reeds ingesneden, klaar om te bakken2
-
passievruchten2
-
fleur de sel naar eigen smaak2 snuifjes
-
witte balsamico azijn10 g
-
boter40 g
-
zout naar eigen smaak2 snuifjes
-
gemalen peper naar eigen smaak2 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
932.8 mg
Protides
43.5 g
Calories
2178.8 kJ /
521.5 kcal
Lipides
28.3 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
9.3 g
Glucides
19.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2h 10min
Spinazierisotto met asperges
40min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Flan van asperges met zeetong
Pas d’évaluation
Kerst stol
2h 20min
Chocolademousse met sinaasappel
2h 20min
Romige snijbietsoep
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Hazelnootbavarois
6h 40min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Pas d’évaluation
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h