Appareils et accessoires
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
Prép. 15min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
water en meer voor een ijsbad500 g
-
ijsblokje voor koeling
-
asperges in stukken (ong. 3 cm)350 g
-
courgette in schijfjes (ong. 1 cm)200 g
-
lente-uien gehalveerd2
-
olijfolie30 g
-
roze pompelmoes 50 g sap en de rest in partjes2
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
chiazaad2 tl
-
verse jonge spinazie80 g
-
walnoot, gepeld in stukken40 g
-
zonnebloempitten1 el
-
pompoenpitten1 el
-
verse bieslook versnipperd2 el
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
295.8 mg
Protides
7.4 g
Calories
1010.5 kJ /
240.5 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
7.5 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
9.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Rucola taart
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Spinazierisotto met asperges
40 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1 godz.
Vegan bananen-kokoscake
Brak ocen
Geroerbakte groenten
10 min