Appareils et accessoires
Kleine aspergeflans
Prép. 10min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
water1000 g
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)450 g
-
boter15 g
-
verse basilicumbladeren1 bos
-
eieren3
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak½ tl
-
gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17.8 g
Calories
1247.2 kJ /
300.2 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
2.2 g
Glucides
5.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ananaspakketjes
1h
Kreplach
55min
Gestoomde appel-rood fruit clafoutis
Nessuna valutazione
Forel met hollandaisesaus
50min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Nessuna valutazione
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Asperge-watermeloen salade
40min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Gezouten karameltaart
2h 40min