Appareils et accessoires
Champignontaart
Prép. 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.4 g
Calories
1243 kJ /
297 kcal
Lipides
20.9 g
Glucides
16.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Starterskit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Vier kazen flatbread om te delen
40 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 Min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Kip met romige groenten saus
50 Min
Traditionele vruchtenjam
55 Min
Kip garam masala
50 Min