Appareils et accessoires
Zoete aardappel pannenkoekjes met rabarber-anijs compote
Prép. 25min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
wortelen in stukken (± 5 cm)150 g
-
sjalot1
-
zoete aardappelen in stukken300 g
-
eieren3
-
bloem100 g
-
bakpoeder½ tl
-
grove havervlokken60 g
-
currypoeder1 el
-
zout1 ½ tl
-
gedroogde chilivlokken½ tl
-
komijnzaad¼ tl
-
olie om te bakken
Rabarber-anijs compote
-
rabarber geschild, in stukken (2 cm)800 g
-
anijsschnaps (bv. Pernod)20 g
-
suiker50 g
-
water40 g
-
maïzena (zetmeel)2 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
12.8 g
Calories
2076.8 kJ /
497 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
12.7 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rabarber
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speltbrood
Pas d’évaluation
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Gestoomde havercake met gedroogde vruchten
1h 15min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Groen gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Pas d’évaluation
Pompoenbrood
1h 45min
Tomatenrijst
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min