Appareils et accessoires
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
Prép. 25min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
-
rode ui (ongeveer 90 g), in helften gesneden½
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes2 takjes
-
ciderazijn2 tl
-
extra vergine olijfolie100 g
-
citroensap (ongeveer 1 citroen)40 g
-
verse basilicumbladeren (ongeveer 10 g)8 takjes
-
amandelvlokken25 g
-
zout naar smaak¼ tl
-
knoflookteentje1
-
water500 g
-
zoete aardappelen geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)500 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen komijn1 tl
-
witte kikkererwten, uit blik gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)400 g
-
rucola60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8.8 g
Calories
1824 kJ /
434.3 kcal
Lipides
30.2 g
Fibre
8.8 g
Glucides
27.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plantaardig genieten
26 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Pas d’évaluation
Hartige taart met savooiekool
1h 30min
Kleverige sesamkip
40min
Groentepannenkoekjes
20min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min