Appareils et accessoires
Boter plank met spinaziepesto
Prép. 15min
Total 10min
20 porties
Ingrédients
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
332 mg
Protides
5 g
Calories
766.1 kJ /
183.1 kcal
Lipides
17.5 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
2.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Foodtrends 2023
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Hollandaise saus
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Minuut Koolsla
10min
Geraspte Wortelsalade
10min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Rode kool met appel
1h 10min