Appareils et accessoires
Roze roerei
Prép. 5min
Total 15min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie om te spuiten
-
rode bieten geschild en in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)60 g
-
eieren2
-
feta kaas verkruimeld, plus extra om op te dienen50 g
-
brood naar keuze, om op te dienen (optioneel)
-
avocado alleen vlees, om op te dienen1
-
waterkers blad voor de garnering (optioneel)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
620.1 mg
Protides
18.1 g
Calories
1857.5 kJ /
442 kcal
Lipides
32.6 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
8.1 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Roze herfst
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Tikka Masala van Bloemkool
30min