Appareils et accessoires
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
Prép. 20min
Total 55min
4 porties
Ingrédients
Gebakken kippendijen met kruidensalsa
-
kippendijen, met vel4
-
zout1 tl
-
teentjes knoflook3
-
gedroogde chilivlokken (optionnel)½ tl
-
citroenen zeste en sap1 - 2
-
olijfolie30 g
-
verse peterselie (ong. 5 g)
-
verse koriander enkel de bladeren10 g
-
rode wijnazijn10 g
-
sjalot60 g
Witte bonen sla met rucola pesto
-
geschaafde amandelen30 g
-
Parmezaanse kaas25 g
-
rucola100 g
-
teentje knoflook1
-
zout1 snuifje
-
citroensap, vers geperst20 g
-
olijfolie40 g
-
grote witte bonen, uit blik met vocht (bv. boter bonen/Cannellinibonen)800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
55 g
Calories
2981 kJ /
712 kcal
Lipides
43 g
Fibre
5.8 g
Glucides
24 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Lekkere kip
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Pompoen baba ganoush
35min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Pas d’évaluation
Caipirinha van mango
5min
Kruidenboter flatbreads
35min
Steak au Poivre
20min
Kipsatés met pindasaus
2h
Champignontaart
Pas d’évaluation
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Zweedse worteltaart
2h