Appareils et accessoires
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
Vis en marinade
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
teentjes knoflook2
-
5 g geraspte limoenschilverse kaffir limoenbladeren4
-
vers citroengras in stukken (± 3 cm)20 g
-
2 el gele curry pastarode curry pasta2 el
-
kokosroom50 g
-
roodbaarsfilet of kabeljauwfilet, met vel, in 4 stukken gesneden800 - 1000 g
Salade
-
limoen in vieren gesneden1
-
agavesiroop40 g
-
zout1 tl
-
bindsla of Romeinse sla in stukken (± 1 cm)200 g
-
komkommer in plakjes (± 3 mm)100 g
-
verse chilipepers in plakjes (3 mm)2
-
kerstomaten gehalveerd100 g
-
koriander in stukjes (± 2 cm)10 g
-
vers citroengras alleen het wit, in diagonale plakjes (± 2 mm)10 g
Afwerking
-
verse chilipeper (optionnel) in plakjes (2 mm)1
-
limoen in plakjes (2 mm)1
-
koriander in stukken (± 2 cm)10 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
763.2 mg
Protides
48 g
Calories
1753.8 kJ /
419.2 kcal
Lipides
15 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
27.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rode kool cups met kip
25min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Kip met 'mole verde' saus
1h
Asperge-langoustine terrine
10h
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Tunesische Chorba
45min
Mexicaanse kippensoep
40min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1h 20min