Appareils et accessoires
Siciliaanse Garnalensalade
Prép. 25min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (optionnel)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
785 kJ /
187 kcal
Lipides
10 g
Fibre
2.2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Enchiladas met rundvlees
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Arabische kip met couscous
45min
Kip met amandelen
25min