Appareils et accessoires
Salade van peer en spek met mosterddressing
Prép. 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
gepelde walnoten50 g
-
extra vergine olijfolie40 g
-
Dijon mosterd50 g
-
ciderazijn20 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
water500 g
-
peren geschild en in stukken500 g
-
bacon in blokjes gesneden100 g
-
salade bladeren elke soort, versnipperd300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
702 mg
Protides
7 g
Calories
1803 kJ /
430 kcal
Lipides
35 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Pas d’évaluation
Butter Chicken
1h
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Kippenbouillonpasta
45min
Kleverige sesamkip
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
XXL kip pastei
1h 55min
Arabische kip met couscous
45min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Broccoli-ham omelet
35min