Parelgerst Nasi Goreng met scampi's

Parelgerst Nasi Goreng met scampi's

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h
4 porties

Ingrédients

Parelgerst en eieren
  • parelgerst
    200 g
  • water
    800 g
  • pindaolie
    1 tl
  • eieren, medium (53-63 g)
    4
  • zeezout
    2 snuifjes
  • zwarte peper, gemalen
    2 snuifjes
Nasi Goreng
  • teentjes knoflook
    2
  • vers citroengras alleen het witte gedeelte, in stukjes gesneden (1 cm)
    1 stengel
  • verse koriander in stukjes gesneden
    4 takjes
  • sjalotten gehalveerd
    120 g
  • verse gember geschild, in ronde plakjes gesneden (2 mm)
    5 g
  • pindaolie
    15 g
  • wortelen in stukjes gesneden (2 cm)
    200 g
  • rode kool in stukjes gesneden (3 cm)
    200 g
  • cooked, peeled prawns
    200 g
  • sojasaus light
    20 g
  • zeezout
    ½ tl
  • zwarte peper, gemalen
    ¼ tl
  • lente-ui fijngehakt, voor de garnering
    1
  • gedroogde ajuin vlokken voor de garnering
    2 el
  • komkommer overlangs gehalveerd en vervolgens in dunne plakjes gesneden, om te decoreren
    ½
  • tomaten in partjes gesneden, voor de garnering
    2
  • sriracha sauce (optionnel) naar smaak

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portie

Protides 22 g
Calories 1750 kJ / 416 kcal
Lipides 12 g
Glucides 52 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...