Appareils et accessoires
Chili van rund met citroenfeta
Prép. 20min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
Topping citroenfeta
-
citroen (ong. 140 g) heel fijn gesneden tot zeste1
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
200 g feta kaas, in stukken (2 cm)Deense feta in stukken (2 cm)200 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)30 g
-
extra vergine olijfolie60 g
Chili van rund
-
teentjes knoflook5
-
ui in vier gesneden100 g
-
rode peper bij voorkeur de zaadjes verwijderd½ - 1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen komijn½ tl
-
paprikapoeder1 el
-
gedroogde gemalen kurkuma½ tl
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
kaneel½ tl
-
gemalen koriander1 tl
-
fijn zout volgens eigen smaak1 - 1 ½ tl
-
tomatenpuree60 g
-
tomaten uit blik400 g
-
tomaten passata400 g
-
donkerbruine suiker1 el
-
runderlende in stukken gesneden (2-3 cm)1000 - 1200 g
-
kidneybonen, uit blik gespoeld en uitgelekt (gewicht niet uitgelekt)425 g
-
koriander enkel de blaadjes, als garnering2 - 3 takjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
67.8 g
Calories
3095 kJ /
736 kcal
Lipides
43 g
Fibre
7.6 g
Glucides
17.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Snel op tafel
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chilli con carne
35 Min
Spaghetti carbonara
40 Min
Zalm in korst met citroen risotto
45 Min
Pekingeend
45 Min
Kip met citroen
50 Min
Quinoapuddings met frambozensaus
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 Std. 50 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Pasta met prei en ajvar
30 Min
Tandoori kip wraps
50 Min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.