Appareils et accessoires
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
Prép. 15min
Total 35min
4 portie
Ingrédients
-
kerstomaten in tweeën gesneden200 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren3 - 4 takjes
-
knoflookteentje1
-
tomaten, gedroogd30 g
-
verse basilicumbladeren6
-
extra vergine olijfolie40 g
-
gele paprika in blokjes gesneden (1 cm)200 g
-
aubergine in blokjes gesneden (1 cm)300 g
-
zout2 snuifje
-
water200 g
-
zoete paprikapoeder1 snuifje
-
couscous200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portie
Sodium
422 mg
Protides
37 g
Calories
5694 kJ /
1361 kcal
Lipides
44 g
Fibre
28 g
Graisses saturées
6 g
Glucides
212 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zomer BBQ
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Stevige linzenchili
50min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Soba noodle mee goreng
40min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Pas d’évaluation
Express Aardbeien Dessert
5min