Appareils et accessoires
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
Prép. 20min
Total 1h 30min
4 porties
Ingrédients
-
800 g heilbotfilet, zonder vel, zonder graten, in 4 stukken gesnedenkabeljauwfilet in 4 stukken gesneden800 g
-
zout2 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
citroen enkel het sap1
-
verse peterseliebladeren50 g
-
uien in plakjes (1 cm)300 g
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
zoete paprikapoeder1 tl
-
tomatenpuree1 el
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak½ tl
-
gemalen kaneel2 snuifjes
-
witte wijn50 g
-
zwarte olijven ontpit, gehalveerd50 g
-
bulgur medium grof (kooktijd ± 20 min.)200 g
-
water400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1399.1 mg
Protides
44.5 g
Calories
2141.4 kJ /
511.8 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
10.5 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
53.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vis
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
All-in-one kip cacciatore
2h 45min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25min
Kip met citroen
50min
Vastensoep
30min
Viscurry
35min
Met champignons gevulde aardappelkoekjes
1h
Mediterrane visschotel
1h 30min
Vislasagne met courgette
1h
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min
Vislasagne met asperges en prei
1h 30min