Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protides
- 37 g
- Glucides
- 40 g
- Lipides
- 34 g
- Fibre
- 6 g
Recettes alternatives
Layered Chicken Dinner
2h
Leftover Roast Patties with Egg
45min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Simple Turkey Gravy
25min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 Std. 40 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min.