Appareils et accessoires
Crab briks
Prép. 30min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
Tomato sauce
-
fresh root ginger peeled, cut in pieces2 cm
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
salt1 tsp
-
tomatoes cut in quarters (approx. 200 g)2
Crab filling
-
fresh coriander leaves20 g
-
lemon zest1 tbsp
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
red chilli cut in halves and deseeded1
-
ground cumin1 pinch
-
crab meat, fresh, without shell300 g
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)8 sheets
-
oil for frying
Niveau
facile
Infos nut. par 8 portions
Protides
61 g
Calories
5101 kJ /
1217 kcal
Lipides
61 g
Fibre
5 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Moroccan Street Food
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Itek Tim (Salted Vegetable Duck Soup)
Keine Bewertungen
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 Std.
Sous-vide Miso Aubergine
40 Min
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul
35 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Veal in tuna sauce
13 Std.
Salmon burgers
25 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min