Appareils et accessoires
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
Prép. 15min
Total 40min
2 porties
Ingrédients
-
olijfolie15 g
-
80 g rode ui, in partjes gesnedengele ui in partjes gesneden80 g
-
rode biet, gekookt in stukken gesneden150 g
-
gedroogde pepervlokken½ tl
-
vers geperst citroensap25 g
-
gepelde walnoten25 g
-
zout2 tl
-
water1000 g
-
droge pasta type rigatoni (zie tip)150 g
-
feta kaas om te garneren
-
dille, vers om te garneren
Niveau
facile
Infos nut. par 2 porties
Sodium
4817.5 mg
Protides
26 g
Calories
3918.2 kJ /
936.5 kcal
Lipides
34.4 g
Fibre
13 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
137.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Celebration of Colours
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Geode cake
Pas d’évaluation
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Pas d’évaluation
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h