Appareils et accessoires
Roergebakken Groenten
Prép. 10min
Total 10min
4 portie
Ingrédients
-
teentjes knoflook10 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
paksoi of andere groene groenten, in reepjes gesneden (zie tip)300 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
151 kJ /
36 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Glucides
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Pas d’évaluation
Bloemige Focaccia
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Gevulde groenten
1h 20min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Pasta met crème van pistache
30min
Kokos Dahl
25min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min