Appareils et accessoires
Ravioli Soep met Rundsvlees
Prép. 5min
Total 30min
4 portie
Ingrédients
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
333.9 mg
Protides
27.2 g
Calories
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Lipides
25 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
8.6 g
Glucides
35.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
Amarant cacao balletjes
Pas d’évaluation
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Pas d’évaluation
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Noedelsoep
35min
Bolognesesaus
1h 15min