Appareils et accessoires
Hollandaise saus
Prép. 5min
Total 15min
500 gram
Ingrédients
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 500 gram
Sodium
939 mg
Protides
48 g
Calories
15119 kJ /
3611 kcal
Lipides
380 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
203 g
Glucides
11 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Crème pâtissière
15min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Pas d’évaluation
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Fruit ijs
5min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Hollandaisesaus
15min
Drie soorten melk cake
2h
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Pas d’évaluation
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Béchamelsaus
15min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Pas d’évaluation