Appareils et accessoires
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Prép. 5min
Total 15min
1 pot
Ingrédients
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
tomatenpuree1 - 2 el
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
1732 mg
Protides
42 g
Calories
6409 kJ /
1529 kcal
Lipides
103 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
62 g
Glucides
109 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indikken modus
17 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aardappel- en spruitjespuree
40 Min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Scandinavische hamburger
4 Std. 10 Min
Rijstpudding
1 Std.
Bechamelsaus
15 Min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40 Min
Gebakken aardappelpuree monsters
Keine Bewertungen
Portugees crème brûlée
25 Min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Burgers met zeeduivel en zalm
20 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min