Appareils et accessoires
Christmas stollen
Prép. 20min
Total 27h 15min
12 slices
Ingrédients
Stollen
-
mixed dried fruit80 g
-
raisins40 g
-
currant40 g
-
rum or brandy80 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
butter softened80 g
-
caster sugar70 g
-
full cream milk90 g
-
water60 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
fresh yeast or 1 tbsp dried instant yeast (2 sachets)30 g
-
natural almond extract1 tsp
-
plain flour plus 2 tbsp extra to dredge fruit550 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour to dredge fruit
Glaze
-
icing sugar180 g
-
lemon juice20 - 40 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
60.2 mg
Protides
7.3 g
Calories
1625 kJ /
387 kcal
Lipides
8.5 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
67 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dundee Cake
3h 10min
Festive fruit cake
30h 55min
Christmas Pudding
14h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Quick Christmas Cake
2h 25min
Steamed chocolate and prune puddings
1h 30min
Farmhouse Fruit Cake
1h 20min
Fruit scones
30min
Christmas cake
196h 35min
Date and nut loaf
1h 20min