Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cannelloni
- 80 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
-
100
g prosciutto, cut into pieces
ou 100 g chorizo, casing removed and cut into pieces - extra virgin olive oil, for greasing
- 500 g pork mince
- 1 tsp sweet paprika powder
- 50 g breadcrumbs
- 1 egg
- 1 tsp fine salt, to taste
- 1 tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 18 - 22 dried cannelloni tubes (pasta)
Vegetable sauce
- 1 garlic clove
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
-
2
sprigs fresh oregano, leaves only
ou 2 pinches dried oregano - 20 g extra virgin olive oil
- 1 celery stalk, cut into quarters
- 100 g sweet potato, peeled and cut into pieces (4-5 cm)
- 1 carrot, cut into quarters
- 100 g courgette, cut into quarters
- 100 g red pepper, deseeded and cut into quarters
-
80
g dry white wine
ou 80 g dry red wine - ½ tsp dried fennel seeds
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g canned tomatoes
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2274 kJ / 541 kcal
- Protides
- 36.2 g
- Glucides
- 42.7 g
- Lipides
- 23.3 g
- Fibre
- 5.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45 min
Aussie Meat Pies
2sa
Master stock chicken
1sa 30 dk
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40 min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min