Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- 60 g shallot (approx. 1/2 shallot)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch black pepper, freshly ground
- 150 g Camembert cheese, cut into pieces
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- 60 g shallot (approx 1/2 shallot)
- 10 fresh chives, cut into pieces
- 20 g butter
- 500 g water
-
1 - 2
tsp chicken stock paste, homemade
ou 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 6 potatoes, medium-sized, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 900 g chicken breast fillets, skinless (3 fillets, approx. 300 g each)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp hot mustard
-
2
tsp jarred horseradish
ou 2 tsp fresh horseradish, grated - 2 tsp wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches fine salt, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2028 kJ / 483 kcal
- Protides
- 54.5 g
- Glucides
- 22.2 g
- Lipides
- 18.6 g
- Fibre
- 4.6 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Beef "Burgundy"
40min
Pork fillet with mustard
35min
Pork with black bean sauce
30 Min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15min
Slow Cooked Cabbage and Spareribs
12h 20min
Beef and Beer Pie
1óra 40p
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Veal in tuna sauce
Pas d’évaluation
Lamb loin with pink peppercorn sauce
45 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 Std. 10 Min