Versions compatibles
Five spice chicken with asparagus and pea salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Five spice rub
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp instant granulated coffee
- 2 tbsp brown sugar
- 2 tsp ground allspice
- 2 tsp dried oregano
- 2 tsp ground paprika
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp cayenne pepper
- 1 tsp sea salt flakes (see Tips)
- 1400 - 1600 g whole chicken, trussed
Asparagus and pea salad
- 40 g extra virgin olive oil
- 60 g red wine vinegar
- 2 tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- ¼ - ½ tsp salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 2 bunches asparagus, trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 150 g sugar snap peas, trimmed
- 60 g mixed salad leaves
- ½ red onion, cut into thin slices
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2676 kJ / 637.1 kcal
- Protides
- 50.5 g
- Glucides
- 8.5 g
- Lipides
- 44.5 g
- Graisses saturées
- 12.1 g
- Fibre
- 3.5 g
- Sodium
- 720.4 mg
Recettes alternatives
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Chinese-style chicken
25min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter TM6)
1 Std. 40 Min
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Sticky sesame chicken
40 min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 godz. 20 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min