Appareils et accessoires
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Prép. 15min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil plus extra 2 tbsp60 g
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
-
baguette to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
247.3 mg
Protides
2.4 g
Calories
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Lipides
23.5 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3.2 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Light lunches and more with Thermomix® Cutter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gwinganna biryani
25 Std. 20 Min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 Min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 Min
Protein-packed paleo loaf
1 Std. 10 Min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Mexican corn salad
25 Min
Spanish green lentil and chorizo soup
12 Std. 45 Min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.