Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti

Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti

4.2 9 évaluations
Préparer. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Courgetti
  • courgettes ends trimmed, if large, trimmed in a circular shape to fit blade width
    600 g
  • chicken breasts, skinless cut in strips (3 cm)
    600 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • plain flour
    20 g
Finalisation
  • Parmesan cheese
    50 g
  • fresh parsley cut in pieces
    5 sprigs
  • garlic cloves
    2
  • leek
    100 g
  • olive oil
    25 g
  • lemon zest and juice
    1
  • chicken stock paste, homemade
    ½ heaped tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • water
    150 g
  • whipping cream
    300 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sweet paprika
    ½ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 515.8 kcal / 2158 kJ
Protides 39.1 g
Lipides 32.3 g
Glucides 16.9 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 18.3 g
Sodium 1042.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...