![Pork with Spinach Lentils Pork with Spinach Lentils](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1DACDAD0-C1B0-4B70-9190-8D8A5A09DD66/Derivates/49653905-68CA-4A76-9755-FDA5687E3A55.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh baby spinach
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 30 g olive oil, plus extra for frying
- 70 g red onions, quartered
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained, halved
- 2 tins lentils, rinsed, drained (2 x 400 g)
- 150 - 250 g water
- 500 g pork fillet, trimmed, sliced 1 cm
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- ½ tsp fine sea salt, plus extra for seasoning pork
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra for seasoning pork
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1547 kJ / 370 kcal
- Protides
- 35.2 g
- Glucides
- 14.9 g
- Lipides
- 18.9 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken and Barley Stew
50min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Lamb Spezzatino
1h 45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Sautéed Pork with Cider
55min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min