Appareils et accessoires
Puy Lentil and Sausage Casserole
Prép. 5min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
oil for frying
-
raw sausages (approx. 600 g)6
-
onions quartered80 g
-
carrots cut in pieces120 g
-
garlic cloves2
-
dried Puy lentils250 g
-
water650 g
-
clove1
-
fresh thyme leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
fresh rosemary leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
dried bay leaf1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
mustard for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
21.1 g
Calories
1523 kJ /
364 kcal
Lipides
24.8 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Comforting Stews
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan Bean Soup
50min
Kedgeree
45min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Mushroom Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Ratatouille
40min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Artichoke & Butter Bean Dip
10min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pea and Mint Risotto
40min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min