Appareils et accessoires
Matzeballen
Prép. 20min
Total 50min
16 stuks
Ingrédients
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optionnel) een klein stukje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216 mg
Protides
3 g
Calories
364 kJ /
87 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Pas d’évaluation
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Hornazo
Pas d’évaluation
Halloween quiche
2h
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation