Appareils et accessoires
Gevulde kalkoentaart
Prép. 40min
Total 1h 30min
8 porties
Ingrédients
Deeg
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur120 g
-
ei1
-
melk50 g
-
zout½ tl
-
water50 g
Vulling
-
prei dik gesneden200 g
-
rode paprika150 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ¾ tl
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
olijfolie30 g
-
droge witte wijn100 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)100 g
-
kalkoen in stukken gesneden (2-3 cm), kunnen restjes gebruikt worden,500 g
-
gekookte ham in stukjes (2 cm) of blokjes gesneden200 g
-
gemengde groenten vers of bevroren, kunnen restjes zijn200 g
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
eiwitten2
-
eierdooiers2
Niveau
moyen
Infos nut. par 8 porties
Sodium
7605.4 mg
Protides
215.8 g
Calories
18229.2 kJ /
4356.9 kcal
Lipides
203.9 g
Fibre
26.6 g
Graisses saturées
96.7 g
Glucides
392 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kerst menu
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Beef Wellington
10h 10min
Pizza Polpette met pikante rode saus, scamorza en pepers
3h 50min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Verse pasta zonder eieren
Pas d’évaluation
Kalkoenburgers
Pas d’évaluation
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Pas d’évaluation
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Dubai Chocolate Pistacheballetjes
Pas d’évaluation
Mokka-pompoen frappuccino
20min