Appareils et accessoires
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Prép. 20min
Total 1h
8 stuks
Ingrédients
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud2
-
water te vullen tot 1L
Taart
-
boter koud, in stukken125 g
-
bloem250 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
water2 el
-
zout1 tl
Garnering
-
tonijn, uit blik uitgelekt350 g
-
witte wijnazijn2 el
-
vers geperst citroensap30 g
-
eierdooier1
-
ansjovisfilet, in olie uitgelekt3 stukken
-
olijfolie10 g
-
honing10 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 ½ tl
-
rucola30 g
-
kerstomaten100 g
-
kappertjes op azijn uitgelekt20 g
-
rode uien in ringen (1 mm)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
337.6 mg
Protides
15 g
Calories
1332 kJ /
318.4 kcal
Lipides
16.9 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
26.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasrecepten
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Pas d’évaluation
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Frambozen-pistache cake
4h 35min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1h 15min
Champignon en feta strudel met spinazie
1h 45min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Peren in rode wijn
5h
Halloween quiche
2h
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Garnituur van courgette
30min