Appareils et accessoires
Roggebrood
Prép. 15min
Total 10h
16 sneetjes
Ingrédients
Roggedesem
-
roggebloem200 g
-
water125 g
-
verse gist5 g
Brooddeeg en afwerking
-
roggebloem400 g
-
water250 g
-
5 g gedroogde gistverse gist15 g
-
zout10 g
-
bloem om het werkvlak te bestuiven
-
roggebloem om de broden te bestuiven
Niveau
facile
Infos nut. par 1 sneetje
Protides
4 g
Calories
516 kJ /
123 kcal
Lipides
1 g
Glucides
23 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De smaak van ambachtelijk brood
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kurkuma schillen
Pas d’évaluation
Aardappelen met Varkensribbetjes
Pas d’évaluation
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Verfrissende Melkdrank
5min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Risottata met kip en champignons
40min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min