Appareils et accessoires
Mediterraans Rozemarijnbrood
Prép. 25min
Total 1h 55min
12 portie
Ingrédients
-
rozemarijn, vers20 g
-
zout1 ½ tl
-
water400 g
-
verse gist25 g
-
kristalsuiker2 snuifjes
-
broodbloem600 g
-
olijfolie en een beetje voor de Varoma Cocotte60 gram
-
olijfolie om in te vetten
-
citroensap, vers geperst1 tl
-
zout, grof½ tl
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
211.7 mg
Protides
8 g
Calories
1072 kJ /
256 kcal
Lipides
8.7 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
2.2 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Kip en Groenten
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Vegan Caesar saladedressing
40min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Pas d’évaluation
Linzen, champignons en notenpasteitjes
Pas d’évaluation
Levercake
1h 50min
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Vegan mayonaise
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Dubai Chocolate Tiramisu
Pas d’évaluation