Rode kool cups met kip
TM6 TM5 TM31

Rode kool cups met kip

3.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 350 g kippenborst filet, zonder vel in reepjes gesneden (5 cm x 1 cm)
  • 20 g limoensap versgeperst
  • 30 g olijfolie
  • ½ tl kurkuma, gedroogd, gemalen
  • 1 - 2 snuifjes cayennepeper, gemalen
  • 1 tl zout
  • 200 g rode kool, de bladeren in stukken gesneden en 4 hele bladeren om in op te dienen
  • 40 g rode ui plus extra, in dunne plakjes gesneden, voor de garnering
  • 1 teentje knoflook
  • 5 takjes koriander alleen blaadjes, plus extra om te garneren
  • 150 g quinoa
  • 500 g water
  • 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
  • rode peper, vers, ontpit, fijngehakt, voor de garnering (optionnel)
  • 1 limoen in vieren gesneden, voor de garnering

Infos nut.
par 1 portie
Calories
1123 kJ / 268 kcal
Protides
18 g
Glucides
24 g
Lipides
10 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
4 g
Sodium
335 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives