Versions compatibles
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Roasted Vegetables
- 150 g red onions, halved vertically
- 200 g butternut squash, cut in wedges that fit in feeder
- 200 g beetroot, trimmed or halved if necessary to fit in feeder
- 50 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 tsp ground cumin
Couscous and Tahini Dressing
- 120 g couscous
- 240 g water
-
½
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove
- 40 g tahini
- 50 g plain yoghurt
- 2 tsp cumin seeds
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained, (1 x 400 g tin)
- 4 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1471.1 kJ / 351.6 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 20.5 g
- Graisses saturées
- 3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodium
- 420.8 mg
Recettes alternatives
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Vegetarian Chilli
35 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Smoky Couscous Salad
20 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Green Goddess Quinoa Salad
40 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min