Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat

Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat

4.2 63 évaluations
Préparer. 20min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • cod fillets, skinless (200 g each)
    4
    4 halibut fillet, skinless, boneless, (200 g each)
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • lemon freshly squeezed juice only
    1
  • fresh parsley leaves
    50 g
  • onions sliced (1 cm)
    300 g
  • olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • garlic cloves
    2
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • white wine
    50 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • tomato purée
    1 Tbsp
  • pitted black olives halved
    50 g
  • bulgar wheat (approx. 20 minutes cooking time)
    200 g
  • water
    400 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 512 kcal / 2141 kJ
Protides 45 g
Lipides 14 g
Glucides 54 g
Fibre 11 g
Graisses saturées 1.9 g
Sodium 1399 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...