
Appareils et accessoires
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
Préparer. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
tinned chickpeas (drained weight), 2 Tbsp set aside400 g
-
yellow onions cut in pieces (3-4 cm)250 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh king oyster mushrooms cut in strips (2 cm)500 g
-
paprika1 tsp
-
passata100 g
-
water300 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) (vegan)1
-
ground cayenne pepper (optionnel)¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mint, fresh leaves only, chopped1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
281 kcal /
1175 kJ
Protides
11.1 g
Lipides
14 g
Glucides
27.8 g
Fibre
14.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Community Stars Showcase Vol. 2
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande