Appareils et accessoires
Garlic and Olive Conchiglie
Prép. 15min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
pitted green olives (e.g. Gordal, Manzanilla)150 g
-
water for cooking pasta
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)120 g
-
dried conchiglie pasta dried320 g
-
fine sea salt to taste
-
white wine vinegar or to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
lemon finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
898.5 mg
Protides
15.2 g
Calories
2372.5 kJ /
567.1 kcal
Lipides
23.4 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
8.5 g
Glucides
74.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chicken and Mushroom Rice
55min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Smoky Paprika Rub
5min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Spaghetti alla Puttanesca
35min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Pistachio Cream Pasta
30min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min