Appareils et accessoires
Aardbeien- en chocoladetaart
Prép. 25min
Total 3h
6 stuks
Ingrédients
Chocoladecrème
-
melk150 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.150 g
-
eierdooiers3
-
kristalsuiker70 g
-
donkere chocolade in stukken300 g
Zoet zanddeeg
-
kristalsuiker100 g
-
halfgezouten boter in stukken, en iets meer voor de vorm200 g
-
bloem en iets meer voor het werkvlak370 g
-
ei1
-
bloem voor bestuiven werkvlak
Aardbeiengelei
-
agar-agar (± 1 g)1 tl
-
Szechuan peperkorrels naar eigen smaak1 tl
-
kristalsuiker70 g
-
aardbeien en iets meer voor de afwerking350 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
11 g
Calories
3305.7 kJ /
789.5 kcal
Lipides
49.2 g
Fibre
6.3 g
Glucides
75.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Perzik- en Amandelijs
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Pas d’évaluation
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Omelet met gehakt
1h 10min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Hot dogs
35min
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Frangipane met peer
1h 30min
Taart van appelcrumble en meringue
2h